sopronifrissules.hu

VéleményekBogi 32 éves

2 éve járok. Jobb a közérzetem, fizikailag sokkal jobban érzem magamat. Otthon is igyekszem odafigyelni magamra. Szeretem az órák hangulatát. Hiányzik, amikor nem tudok menni foglalkozásra.

Szabina 55 éves

Egy ismerősöm említette, hogy jár Etka jógára, engem is hívott, hogy próbáljam ki. Megtetszett, és most már 10 hónapja járok heti rendszerességgel. Jobban tudok mozogni, karjaimat sokkal jobban fel tudom már emelni, és energikusabb lettem. Az órákon nagyon jól érzem magamat, és jó a társaság. 

Ica 45 éves

Egy éve járok Etka jógára. Egy barátnőm említette nekem ezt a módszert. Mióta járok, azóta frissebb és bátrabb (főleg az utcán) vagyok. Órák alatt és utána is jól érzem magamat. Feltölt energiával. Szeretem, amikor néha zenére is mozgunk. Az is jó, hogy otthon is tudok már figyelni magamra. 

Marika 42 éves

8 hónapja járok. Nagyon jó nekem az Etka jóga, jobban érzem magamat, mióta járok. Karomat is könnyebben fel tudom már emelni. Kellemes a társaság. Otthon is tudok már figyelni magamra, főleg a légzésemre.

Ildikó 65 éves

3 éve járok. Sokkal frissebb, energikusabb vagyok, jól érzem magamat az órákon és utána is. Otthon is tudok figyelni magamra, a légzésemre, testtartásomra, a tudatos izommunkára.

Gabi 40 éves

1,5 éve járok. Nagyon jól érzem magamat az órák után és a hétköznapokban is. Rugalmasabb, energikusabb vagyok, és néha oda tudok figyelni már magamra.

Emőke 60 éves

2 éve járok. Jobb a közérzetem, egészségesebbnek érzem magamat, jobban bírom a terhelést. Frissebbnek, mozgékonyabbnak érzem magamat. Kevésbé jut az eszembe, hogy figyeljek magamra.

Márti 40 éves

2 éve járok az órákra. Könnyebb lett a mozgásom és csökkent izmaim kötöttsége. Nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok az órák után. Örülök, hogy már otthon is tudok olyanokra figyelni, mint a testtartás, a természetes légzés. Izmaimat is egyre többször húzom össze és ernyesztem el már.

Etelka 51 éves

1 éve járok. Derekam nem fáj, könnyebben tudok hajolni. Jól érzem magamat az órák után, egész napra kihat. Néha figyelek már magamra a hétköznapokban is.

Mariann 61 éves

3 hónapja járok. Lazábbnak, energikusabbnak, frissebbnek érzem magamat. Otthon is figyelek magamra. Az órákon jó hangulat van.

Joli nyugdíjas

Etka jógára több mint másfél éve járok. Mióta járok foglalkozásra, azóta lazábbak lettek az izmaim. Nagyon hiányzik, ha nem tudok jógára menni. JÓL ÉRZEM MAGAMAT minden órán.  Nagyon hiányzik, ha nem tudok jógára menni.

 

Mónika 57 éves

2 éve járok. Sokkal jobb a mozgásom.

Jutka 62 éves

3-4 éve járok jógára. Az órákon szívesen dolgozom, az nap minden sokkal jobban megy. Nyugodtabb vagyok és fáradhatatlan. Nagyon jó együtt dolgozni a többiekkel és utána szinte újjászületek.

Erzsi 60 éves

Jó hatással van rám, mozgékonyabb lettem, otthon is figyelek már magamra.

Zsuzsi

1 éve járok. Hát fájásomon segített, és az izmaimat is jól megnyújtja. Jól érzi magamat az órák után, és már otthon is figyelek magamra.

Gyöngyi

1 éve járok. Mozgékonyabb lettem. Jól érzem magamat az óra után. Figyelek otthon is már magamra.

Ági 60 éves

3 éve járok. Vállam, hátam, nyakam lazább lett, kevesebbet fáj a derekam, gerincem gyakorlatilag nem fáj, kerti munka sokkal kevésbé fárasztó számomra. Figyelek magamra a hétköznapokban is.

Marika 62 éves

Egy ismerősöm említette, hogy jár Etka jógára, és hogy milyen jót tesz neki minden féle szempontból.  Engem is hívott, hogy próbáljam ki. Megtetszett, és most már 10 hónapja járok heti rendszerességgel. Azóta jobban tudok mozogni, karjaimat sokkal jobban fel tudom már emelni, és energikusabb lettem.  

Erzsi 45 éves

Egy ismerősöm mesélte, hogy milyen jó jógára jár, és hogy menjek el én is. Kb. 1 éve járok Etka jógára. Azóta jobb lett a hangulatom és sokkal frissebbnek érzem magamat. Szeretem, hogy néha zenére is mozgunk egy kicsit.  Az órák után nagyon jól érzem magamat. Sajnos otthon nem figyelek még magamra, pedig tudom, hogy ez nekem lenne jó.

Györgyi 47 éves

Egy szórólapon találtam rá az Etka jógára. Keveset mozogtam, és az egyoldalú munka miatt fájtak az Ízületeim és hátam is. Sajnos nem mindig tudok járni, ennek ellenére jobban érzem magamat. Erőgyűjtő gyakorlatok után kiegyensúlyozottabban érzem magam.  Jól átmozgat és felszabadítja a blokkokat a testben. Egyensúlyba hoz, gyógyít és erőt ad, úgy ahogy az le is van írva. Napközben sokszor javítom már a testtartásomat.

Hajna 32 éves

A kezdetektől járok. Úgy 3-4 éve. Hajlékonyabb, rugalmasabb lettem. Kevesebbet fáj a fejem. Néha figyelek otthon is magamra.