Bemutatkozás

Lőrincz-Véger Judit vagyok, Gerinc tudatos Etka Jóga Erőgyűjtő Módszer oktató, masszőr, NMPT instruktor – Természetes Mozgás Minta Tréning oktató, túravezető, egészségtudatos családanya.

Mozgásszervi fájdalmak megszüntetésére, feszültségének oldására, alvás zavarok enyhítésére, vérkeringés-nyirokkeringés fokozására, közérzet javítására, izmok lazítására, tehát az elvesztett frissesség visszaszerzésére nyújthatok megoldást.

Lőrincz – Véger Judit

Változatos eszköztáramban különböző masszázsok, mozgástréningek és életmóddal kapcsolatos útmutatások találhatók meg. A blogomon ezekkel a témákkal kapcsolatban is olvashatsz hasznos információkat. Videós oldalamon pedig az egészségtudatos receptek mellett hasznos könyveket is ajánlok a tudatosabb élethez.

Több, mint egy évtizede segítek az embereknek fájdalmaik enyhítésében különféle masszázs technikákkal. 2009 óta vagyok masszőr, ebben az évben végeztem el egy KoroKan testkezelés tanfolyamot, azóta folyamatosan dolgozom ebben a szakmában.

A következő években talpreflex, és- svéd masszázzsal, 2017-től kezdődően pedig arc masszázzsal is elkezdtem foglalkozni.

A masszázs mellett Etka Jógával és NMPT mozgástréninggel is hatékonyan segítek az embereknek a mozgásszervi fájdalmaik enyhítésében, stressz oldásban.

2013-ban végeztem el Bene Máté gyógytornász-gerincspecialista. Gerincterápia Jóga tanfolyamát Budapesten. Később OKJ-s sportedző képesítését szereztem Esztergomban, testépítés-fitness szakirányon.

Ezután ismerkedtem meg az Etka Jógával, egy 300 órás Etka Jóga Erőgyűjtő Módszer oktató képzés keretében, 2015-ben Velemben.

A következő évben pedig ismét Bene Máté kurusán fejlesztettem tudásomat a Gerincterápia Jógával kapcsolatban, majd 2017-ben haladó és mesterképzésen is elvégeztem a tanfolyamot, NMPT – Természetes Mozgásminta Tréning instruktor lettem.

Célom, hogy egyszerű, a mindennapokban megvalósítható, életbe illeszthető ismereteket, szokáselemeket mutassak, annak érdekében, hogy megőrizzük vagy visszaszerezzük azt az ősi, velünk született életerőt és egészséget, ami minden élőlény sajátja.

design elem design elem

Így tudok segíteni

Rólam Mondtátok Ív

Rólam mondtátok

utalvany

Ajándékutalvány