Bemutatkozás

Mire nyújthatok megoldást? Mozgásszervi fájdalmak enyhítésére, feszültség oldására, alvás zavarok enyhítésére, vérkeringés-nyirokkeringés fokozására, közérzet javítására, izmok lazítására. 

Két fajta masszázzsal és mozgással tudok segíteni, valamint a blogomon egészséggel, mozgással és más témákkal kapcsolatban is olvashatsz hasznos dolgokat, melyek szintén segíthetnek. Videós oldalamon pedig az egészségesebb receptek mellett könyveket is ajánlok a tudatosabb élethez.

Véger Judit

Több, mint egy évtizede segítek az embereknek fájdalmaik enyhítésében, stressz oldásban, vérkeringés fokozásában, közérzet javításban. 2009 óta vagyok masszőr, ebben az évben végeztem el egy KoroKan testkezelés tanfolyamot, azóta folyamatosan dolgozom ebben a szakmában.

A következő években svéd-, talp és láb masszázst is tanultam.

NMPT gerinctréninggel és Etka Jógával is tudok segíteni, ha meg van az akaratod és a kitartásod a gyakorlásra . Célom az hogy az életben használható ismereteket, szokásokat mutassak, azért hogy megőrizzük vagy visszaszerezzük a velünk született életerőt és egészséget.

Bene Máté gyógytornász-gerincspecialista Gerincterápia Jógával alap tanfolyamát Budapesten végeztem el. Közben sportedző ( OKJ-s) képesítését szereztem.

300 órás Etka Jóga Erőgyűjtő Módszer oktató képzésen vettem részt, majd vizsgáztam.

Bene Máté Gerincterápia Jógával további tanfolyamait kellett elvégeznem ahhoz, hogy NMPT gerinctréning instruktor (oktató) képzésen részt vegyek és vizsgázhassak.

 

design elem design elem

Így tudok segíteni

Rólam Mondtátok Ív

Rólam mondtátok

utalvany

Ajándékutalvány